ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ & ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ!!    ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!!

ΔραστηριότητεςΣτο Olympia Camp εικαστικά – μουσική – θεατρικά – μουσικοκινητική αγωγή και πολλές ακόμη δραστηριότητες, θα ενταχθούν στο καθημερινό πρόγραμμα των παιδιών, από εξειδικευμένο προσωπικό.


Αθλητισμός & Σπορ

  • Ποδόσφαιρο-Volley-Aqua Aerobic-Κολύμβηση-Ποδηλασία-Basket-Beach Volley-Ping Pong-Τοξοβολία-Σκάκι

Είναι οι καθημερινές δραστηριότητες των παιδιών που ακολουθούνται βάση ενός καθημερινού προγράμματος δραστηριοτήτων το οποίο ανακοινώνεται απο το αρχηγείο. Σε όλα τα παραπάνω δημιουργούνται πρωταθλήματα – τουρνουά που συμμετέχουν όλοι οι κατασκηνωτές, εφόσον το επιθυμούν.


Αποδράσεις στην Φύση

Μπάνια στην καταπληκτική θάλασσα του Καΐάφα ή του Κ.Σαμικού, Rafting σε μια φανταστική διαδρομή 5km στον ποταμό Αλφειό, εξερευνήσεις στη γύρω περιοχή, στο δάσος και στο ποτάμι με οργανωμένους περίπατους.

olympia summer camp rafting kayak ολυμπια αλφειος κατασκηνωση αφτινγκ καγιακ


Δημιουργώ & Μαθαίνω Παίζοντας

Με πρωτότυπες ιδέες και πλούσια υλικοτεχνική υποδομή το εργαστήριο θεατρικού παιχνιδιού συνομιλεί με τις σύγχρονες τάσεις στην τέχνη αλλά και τον διεθνή προβληματισμό για την ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού, για την  προστασία των παιδιών και των δικαιωμάτων τους, για τον περιβαλλοντική ευαισθησία.

Τα παιδιά καθημερινά περνάνε απο δραστηριότητα θεατρικού παιχνιδιού με εξειδικευμένο σε αυτό δάσκαλο – παιδαγωγο. Εκεί συμμετέχουν σε δρόμενα που βαζίζονται σε παιδαγωγικές μεθόδους και στο τέλος της περιόδου διαμονής τους, εφόσον το επιθυμούν, συμμετέχουν στην αντίστοιχη ομάδα που έχει αναλάβει την προετοιμασία του δρόμενου που παρουσιαστεί στην γιορτή λήξης.


Πρότυπο Καλλιτεχνικό εργαστήρι

Τα παιδιά διδάσκονται ζωγραφική, κολλάζ, πηλοπλαστική, χειροτεχνία, κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά, δια θεματικές δραστηριότητες. Συμμετέχουν σε εκθέσεις εικαστικών, υπό την καθοδήγηση,έμπειρης παιδαγωγού,υπεύθυνη του Καλλιτεχνικού εργαστηρίου.


Μουσικό Στέκι

Το στέκι της μουσικής λειτουργεί κατά το ωράριο των πρωινών και απογευματινών δραστηριοτήτων,αλλά και κατά την προετοιμασία ειδικών μουσικών βραδιών (διαγωνισμοί μουσικής,χορού και θεάτρου).
Την επίβλεψη και διδασκαλία στα παιδιά την έχει,ειδικός δάσκαλος μουσικής και παραδίδει στους κατασκηνωτές υψηλού επιπέδου μαθήματα,συγχρονίζοντας την διασκέδαση των παιδιών με την παραγωγή έργου για τις ανάγκες του καλλιτεχνικού φεστιβάλ.

olympia camp summer fun ψυχαγωγια διασκεδαση μουσικη ολυμπια καλοκαιρινη κατασκηνωση


Ψυχαγωγία

Όλες οι βραδιές όπου τα παιδιά διαμένουν στην κατασκήνωση έχουν ένα διαφορετικό βραδινό πρόγραμμα. Βραδινά παιχνίδια δράσης, ομαδικοί διαγωνισμοί, διαγωνισμοί τραγουδιού και χορού, τουρνουά μεταξύ των κατασκηνωτών, Κινηματογραφικές βραδιές, «κυνήγι χαμένου θησαυρού», «Ινδιάνοι & Καουμπόηδες», «OlympiaCampάδα» και πολλά άλλα. Κάθε βράδυ όμως έχει ένα κοινό χαρακτηριστικό : Οι πρωταγωνιστές είναι τα ίδια τα παιδιά.

Παιδιά τα οποία διαθέτουν μουσικό όργανο,μπορούν τα το φέρουν την κατασκήνωση, να το χρησιμοποιούν σε διάφορες δραστηριότητες και να φυλάσσεται στο αρχηγείο της κατασκήνωσης για την αποφυγή ζημιών.