ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ 2019!!ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ!!

Χαιρετισμός Αρχηγού


Χαιρετισμός Αρχηγού

Αγαπητοί γονείς, αγαπητά παιδιά,

Για μία ακόμη χρονιά, αναλαμβάνω τα ηνία, την οργάνωση, τον συντονισμό και τον σχεδιασμό της κατασκήνωσης που όλοι όσοι έχουμε βρεθεί σε αυτήν την έχουμε λατρέψει. Με την δική σας στήριξη και βοήθεια, στοχεύουμε και πάλι στην μέγιστη αμοιβή που μπορούμε να κερδίσουμε, τα αμέτρητα παιδικά γέλια. Μέσα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, το να προσφέρουμε τις δυνάμεις μας για να αυξηθούν τα παιδικά χαμόγελα, μοιάζει δύσκολο, αλλά αναγκαίο. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, όλοι όσοι θα βρεθούμε στην κατασκήνωση, μικροί και μεγάλοι θα έχουμε μερικά απαραίτητα στοιχεία για την παρουσία μας εκεί : Μεράκι, κέφι, όρεξη και ασταμάτητο χαμόγελο συνθέτουν την συνταγή για δυόμιση και πλέον μήνες κατασκηνωτικής ζωής.

Σεβόμενοι πάντα τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, και μη διαπραγματεύσιμοι, όσον αφορά τους κανόνες ασφαλείας, ελπίζουμε σε μια ακόμη δημιουργική & όμορφη χρονιά. Το 2018 δεν θα αλλάξει τίποτα στους στόχους μας που όσοι μας έχουν γνωρίσει μέσα από την δουλειά μας, γνωρίζουν και για αυτούς. Η νέα κατασκηνωτική χρονιά, θα φέρει ακόμη περισσότερη όρεξη, ακόμη περισσότερο κέφι και διάθεση για αυτό που προσφέρουμε για δυόμισι μήνες κατασκηνωτικού βίου. Η πίστη μας, στον θεσμό της κατασκήνωσης είναι εκείνη που θα μας γεμίσει με ζωντάνια να δώσουμε σε κάθε παιδί ξεχωριστά τα κατασκηνωτικά εφόδια που χρειάζεται έτσι ώστε να παίξει-να γελάσει-να τραγουδήσει-να κάνει τα δικά του “παιδικά όνειρα” αλλά και να δακρύσει την δύσκολη ώρα του αποχαιρετισμού. Να ζήσει τις εμπειρίες που προσφέρει μια κατασκήνωση, να παίξει ομαδικά παιχνίδια που δύσκολα παίζονται μέσα σε μια πόλη, να κάνει νέες γνωριμίες και φιλίες που θα νοσταλγεί τους υπόλοιπους 11 μήνες.

Τι θα δει όμως ένα παιδί στην #OlympiaCamp το 2018;

Για ακόμη μια χρονιά και με μια διαρκή προσπάθεια εκσυγχρονισμού ετοιμάζουμε νέες βραδιές με καινούργια παιχνίδια που στηρίζονται στο ίδιο το παιδί. Σκοπός μας είναι τα παιδιά μέσα από διαδραστικές & εκπαιδευτικές μεθόδους, να μάθουν να συνεργάζονται, να ομαδοποιούνται και να αναπτύσσουν  την κοινωνικότητα τους λειτουργώντας ως ομάδα. Έτσι όλο το πρόγραμμα μας στηρίζεται στον πρωταγωνιστικό ρόλο του ίδιου του παιδιού συμπληρώνοντας το σύνολο και όχι ξεχωρίζοντας από αυτό. Μουσικές βραδιές με τραγούδια και χορό, ομαδικά παιχνίδια, κινηματογραφικές βραδιές, εκπαιδευτικά παιχνίδια δράσης και γνώσεων, μεγάλα απογευματινά παιχνίδια εξερεύνησης, θεατρικά δρώμενα, συμμετοχή σε τουρνουά και πολλά άλλα συνθέτουν το πρόγραμμα μιας κατασκηνωτικής περιόδου.

Επιπρόσθετα, για μια ακόμη χρονιά θα συνεχίσουμε την λειτουργία γραμμής επικοινωνίας των γονέων με το αρχηγείο της κατασκήνωσης. Σε έναν τηλεφωνικό αριθμό που θα δίνεται κατά την άφιξη, ο γονέας θα μπορεί να καλεί στο αρχηγείο της κατασκήνωσης απευθείας και να αναφέρει τυχόν πρόβλημα που αντιμετωπίζει το παιδί. Έτσι μηδενίζουμε τον χρόνο επίλυσης τυχών προβλημάτων παρουσιαστούν.

Τέλος, δεσμευόμαστε πως θα ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη σας, δίνοντας όλες μας τις δυνάμεις, μη φειδόμενοι κόπου και χρόνου, σεβόμενοι πάντα τις κατασκηνωτικές αξίες που μας διακατέχουν αλλά και τον κάθε γονιό ξεχωριστά που μας εμπιστεύεται ότι πολυτιμότερο έχει, τα παιδιά του.

Με επίγνωση, υπευθυνότητα και σε συνεργασία με έμπειρα στελέχη που θα προσφέρουν το δικό τους κέφι & μεράκι, σας περιμένουμε για ένα ακόμη όμορφο και δημιουργικό καλοκαίρι…

Με εκτίμηση,

Ο αρχηγός της κατασκήνωσης

Μιχάλης Βιγκόπουλος