ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΑΜΕΙΩΝ 2021!!    ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΓΑ (ΑΓΡΟΤΕΣ)!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Η διεύθυνση της κατασκήνωσης μας σας ενημερώνει για τα εξής :

1. Σας ενημερώνουμε πως το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που θα καλύπτει δωρεάν κατασκηνωτική παροχή σε ανέργους και ασφαλισμένους στο ΙΚΑ γονείς και για το 2021, αναμένεται να ανακοινωθεί από τον οργανισμό εντός Απριλίου καθώς και η ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων.

2. Για όλα τα υπόλοιπά ασφαλιστικά ταμεία η διαδικασία αναμένεται να είναι ίδια επίσης. Δηλαδή από τέλη Μαΐου και έπειτα.

3. Οι προ κρατήσεις θέσεων στην κατασκήνωση ΔΕΝ έχουν ξεκινήσει ακόμα. Της έναρξης τους θα έχει προηγηθεί έγκαιρη ενημέρωση μας τόσο στην ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της κατασκήνωσης όσο και προσωπική ενημέρωση μέσω μηνύματος σε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τόσο το «δύσκολο 2020», όσο και το «αξέχαστο 2019».

4. Δείτε τις κατασκηνωτικές περιόδους για το 2021 εδώ.

5. Οι κατασκηνώσεις δεν έχουν καμία ενημέρωση όπως είναι λογικό λόγω των δύσκολων συνθηκών που υπάρχουν για τα μέτρα λειτουργίας τους την φετινή χρονιά. Το μόνο σίγουρο πως τα παιδιά θα έχουν ανάγκη την φετινή κατασκηνωτική χρονιά περισσότερο από ποτέ. Για αυτό σας ενημερώνουμε πως η παροχή ενός αξέχαστου καλοκαιριού στα παιδιά σας (μας), είναι δέσμευση τιμής και για αυτήν εργαζόμαστε ανελλιπώς.

6. Ελπίζουμε όταν ανταμώσουμε ξανά να είναι όλα αλλιώς. Μέχρι τότε, ευχόμαστε δύναμη σε αυτές τις παγιωμένες δύσκολες στιγμές ειδικά για τα μικρά παιδιά γιατί…. «αν γλιτώσει το παιδί – υπάρχει ελπίδα».

7. Για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε μην διστάζετε να καλείτε στα τηλέφωνα επικοινωνίας της κατασκήνωσης μας.

Η διεύθυνση της κατασκήνωσης