ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΔΥΠΑ!!    ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΚΑ!!

ΔραστηριότητεςΣτην Olympia Camp εικαστικά – μουσική – θεατρικά – μουσικοκινητική αγωγή και πολλές ακόμη δραστηριότητες, θα ενταχθούν στο καθημερινό πρόγραμμα των παιδιών, από εξειδικευμένο προσωπικό.


Αθλητισμός & Σπορ

  • Ποδόσφαιρο – Volley – Κολύμβηση – Basket – Beach Volley – Ping Pong – Τοξοβολία – Σκάκι

Είναι οι καθημερινές δραστηριότητες των παιδιών που ακολουθούνται βάση ενός καθημερινού προγράμματος δραστηριοτήτων το οποίο ανακοινώνεται από το αρχηγείο. Σε όλα τα παραπάνω δημιουργούνται πρωταθλήματα – τουρνουά που συμμετέχουν όλοι οι κατασκηνωτές, εφόσον το επιθυμούν.


Πρότυπο Καλλιτεχνικό εργαστήρι

Τα παιδιά διδάσκονται ζωγραφική, κολλάζ, πηλοπλαστική, χειροτεχνία, κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά, δια θεματικές δραστηριότητες. Συμμετέχουν σε εκθέσεις εικαστικών, υπό την καθοδήγηση,έμπειρης παιδαγωγού,υπεύθυνη του Καλλιτεχνικού εργαστηρίου.


Μουσικό Στέκι

Το στέκι της μουσικής λειτουργεί κατά το ωράριο των πρωινών και απογευματινών δραστηριοτήτων,αλλά και κατά την προετοιμασία ειδικών μουσικών βραδιών (διαγωνισμοί μουσικής,χορού και θεάτρου).
Την επίβλεψη και διδασκαλία στα παιδιά την έχει,ειδικός δάσκαλος μουσικής και παραδίδει στους κατασκηνωτές υψηλού επιπέδου μαθήματα,συγχρονίζοντας την διασκέδαση των παιδιών με την παραγωγή έργου για τις ανάγκες του καλλιτεχνικού φεστιβάλ.

olympia camp summer fun ψυχαγωγια διασκεδαση μουσικη ολυμπια καλοκαιρινη κατασκηνωση


Ψυχαγωγία

Όλες οι βραδιές όπου τα παιδιά διαμένουν στην κατασκήνωση έχουν ένα διαφορετικό βραδινό πρόγραμμα. Βραδινά παιχνίδια δράσης, ομαδικοί διαγωνισμοί, διαγωνισμοί τραγουδιού και χορού, τουρνουά μεταξύ των κατασκηνωτών, Κινηματογραφικές βραδιές, «κυνήγι χαμένου θησαυρού» και πολλά άλλα. Κάθε βράδυ όμως έχει ένα κοινό χαρακτηριστικό : Οι πρωταγωνιστές είναι τα ίδια τα παιδιά.

Παιδιά τα οποία διαθέτουν μουσικό όργανο,μπορούν τα το φέρουν την κατασκήνωση, να το χρησιμοποιούν σε διάφορες δραστηριότητες και να φυλάσσεται στο αρχηγείο της κατασκήνωσης για την αποφυγή ζημιών.


Olympia Camp