ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ 2021!!
ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2021

    Αρχικά, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και ελπίζουμε να φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών σας ειδικά σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες για την λειτουργία μας συνθήκες. Να είστε σίγουροι, πως οποιαδήποτε αναστάτωση μπορεί να προήλθε από την κατασκήνωση μας, δεν έγινε ούτε με την θέληση μας ούτε γιατί επιδείξαμε ανευθυνότητα σε οποιοδήποτε μέτρο μας ορίσθηκε από τις δημόσιες αρχές.

    Αντίθετα, τηρήσαμε πιστά κάθε άρθρο του πρωτοκόλλου λειτουργίας των παιδικών κατασκηνώσεων για το 2021, απορροφώντας σαν επιχείρηση με ίδιες δαπάνες, μεγάλα κόστη που σε πολλές περιπτώσεις δεν μας αναλογούσαν. Έτσι, ελπίζουμε με το πέρασμα του χρόνου και την προσαρμογή όλων μας στις νέες συγκυρίες και δεδομένα, να έχει μείνει έστω μια θετική εικόνα για την αντιμετώπιση των φετινών δυσκολιών που προέκυψαν την φετινή κατασκηνωτική περίοδο.

     Τέλος, με βάση όλα τα παραπάνω και τον διαχρονικό στόχο της κατασκήνωσης μας την συνεχή βελτίωση μας, σας προσκαλούμε να συμπληρώσετε μια φόρμα ανατροφοδότησης σχετικά με την δική σας φετινή εμπειρία αλλά κυρίως όσων μοιράστηκαν μαζί σας τα παιδιά σας.

     Η φόρμα είναι ανώνυμη και η συμπλήρωσή της  εκτιμάται πως διαρκεί από 2 έως 5 λεπτά. Τα αποτελέσματα αυτής για εμάς είναι πολύτιμα και θα μας βοηθήσουν να λάβουμε την κατάλληλη ανατροφοδότηση τόσο για την ικανοποίηση αλλά κυρίως για την προσπάθεια μας να γίνουμε καλύτεροι.

Μπορείτε να βρείτε την φόρμα εδώ : https://docs.google.com/forms/d/1ohTITnMn-JO7Apx7foJ2OeEbaLdXZhDpFEqWbtIXoqg/viewform?edit_requested=true

 

Σας ευχαριστούμε πολύ,

Η διεύθυνση της κατασκήνωσης