ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙ COVID - 19!!    ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ 2020!!    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ!!

ΠΡΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ 2020

Τελευταία ενημέρωση : 29 Μαΐου 2020

Ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους πως έχουν ξεκινήσει από την Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 οι προ κρατήσεις θέσεων για την κατασκήνωση. Δείτε τις διαθέσιμες περιόδους εδώ.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΘΕΣΗΣ :

Για τους παλιούς μας πελάτες :

1) Με την αποστολή απλής ηλεκτρ. αλληλογραφίας στο email : support@olympiacamp.gr
    Σε αυτό το email, εάν το παιδί έχει έρθει το 2019 στην κατασκήνωση μας, μας δηλώνετε απλώς το ονοματεπώνυμο του και την περίοδο που επιθυμείτε να έρθει στην κατασκήνωση. Μόλις ολοκληρώσουμε την διαδικασία, θα λάβετε απάντηση επιβεβαίωσης της προ κράτησης.

2) Τηλεφωνικώς στο 210 33 17 727 (προτιμήστε τον πρώτο τρόπο γιατί το τηλεφωνικό κέντρο μπορεί να παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση)

Για τους νέους πελάτες :

1)Μόνο τηλεφωνικώς για να δοθούν μια σειρά από απαιτούμενα στοιχεία στο 210 33 17 727.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ : Η προ κράτηση θέσης στην κατασκήνωση μας, ενέχει μια πρόθεση ενδιαφέροντος περιόδου και δεν σχετίζεται με καμία εγγραφή για κανένα ασφαλιστικό ταμείο και οργανισμό.

Σε κάθε περίπτωση, όσοι διαλέγουν την μέθοδο προ κράτησης τηλεφωνικά, ζητάμε εκ των προτέρων την κατανόηση και την υπομονή τους, διότι η αυξημένη ροή τηλεφώνων είναι δεδομένη.


ΠΡΟΣΟΧΗ 1 : Όλοι οι ασφαλισμένοι σε όλους τους τομείς του Ε.Φ.Κ.Α., την φετινή χρονιά θα διαμένουν στην κατασκήνωση ΟΧΙ 22, αλλά 15 ημέρες.


ΠΡΟΣΟΧΗ 2 : Η προ κράτηση θέσης στην κατασκήνωση μας, ουδεμία σχέση έχει με τις αιτήσεις και τις λοιπές διαδικασίες εξασφάλισης δωρεάν κατασκηνωτικής παροχής, στα ασφαλιστικά ταμεία και τους οργανισμούς (φορεις ΕΦΚΑ – ΟΑΕΔ κλπ)

  • Παράδειγμα 1 : Η «κυρία Μαρία» έκανε αίτηση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ για το πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ 2020. Αυτό δεν σημαίνει πως έχει εξασφαλίσει και θέση για το παιδί της σε οποιαδήποτε κατασκήνωση, σε οποιοδήποτε διάστημα επιθυμεί!!
  • Παράδειγμα 2 : Η «κυρία Μαρία» έκανε προ κράτηση θέσης σε οποιαδήποτε κατασκήνωση στο διάστημα που επιθυμεί. Αυτό δεν σημαίνει πως έχει εξασφαλίσει ΔΩΡΕΑΝ κατασκηνωτική παροχή για το παιδί της. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να αιτηθεί την συμμετοχή του παιδιού της, στον αντίστοιχο οργανισμό (φορεις ΕΦΚΑ – ΟΑΕΔ κλπ) που είναι δικαιούχος, στις αντίστοιχες ημερομηνίες που ορίζονται.

   Συνεπώς, είναι διαφορετική ενέργεια η αίτηση σε κάποιον οργανισμό/φορέα για την εξασφάλιση δωρεάν φιλοξενίας σε κατασκήνωση και διαφορετική ενέργεια η προ κράτηση θέσης σε μια ιδιωτική επιχείρηση/κατασκήνωση. 🙂