ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ e - ΕΦΚΑ ΑΠΟ 20/05 ΕΩΣ 30/05!!
ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 2024

Οι προ κρατήσεις θέσεων στην κατασκήνωση ξεκινούν

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!!!


Ακολουθούν οι τρόποι που μπορείτε να κάνετε προ κράτηση στην κατασκήνωση :

  • ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΜΑΣ :
    Οι γονείς των κατασκηνωτών που έχουν έρθει την προηγούμενη χρονιά στην κατασκήνωση μας έχουν λάβει email στην διεύθυνση που μας έχουν δηλώσει (ελέγξτε τον φάκελο των εισερχόμενων μηνυμάτων και της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας) και θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες που έλαβαν απαντώντας σχετικά. Σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει σχετικό μήνυμα, στείλτε μας το ονοματεπώνυμο του παιδιού σας και την επιθυμητή περίοδο στο support@olympiacamp.gr και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

 

  • ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΜΑΣ :
    Οι γονείς που πρόκειται να μας εμπιστευτούν για πρώτη φορά, μπορούν να ολοκληρώσουν ηλεκτρονικά την προ κράτηση του παιδιού τους συμπληρώνοντας τα στοιχεία στην φόρμα που υπάρχουν εδώ. (Μετά την συμπλήρωση της φόρμας δεν λαμβάνουν επιβεβαιωτικό email μιας και βλέπουν το μήνυμα πως η φόρμα συμπληρώθηκε επιτυχώς).

Πατήστε εδώ για να δείτε τις περιόδους και αν υπάρχουν διαθέσιμες.


ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :


   ΠΡΟΣΟΧΗ : Η προ κράτηση θέσης στην κατασκήνωση μας, ουδεμία σχέση έχει με τις αιτήσεις και τις λοιπές διαδικασίες εξασφάλισης δωρεάν κατασκηνωτικής παροχής, στα ασφαλιστικά ταμεία και τους οργανισμούς (φορεις ΕΦΚΑ – ΟΑΕΔ κλπ)

  • Παράδειγμα 1 : Η «κυρία Μαρία» έκανε αίτηση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΔΥΠΑ για το πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ. Αυτό δεν σημαίνει πως έχει εξασφαλίσει και θέση για το παιδί της σε οποιαδήποτε κατασκήνωση, σε οποιοδήποτε διάστημα επιθυμεί!!
  • Παράδειγμα 2 : Η «κυρία Μαρία» έκανε προ κράτηση θέσης σε οποιαδήποτε κατασκήνωση στο διάστημα που επιθυμεί. Αυτό δεν σημαίνει πως έχει εξασφαλίσει ΔΩΡΕΑΝ κατασκηνωτική παροχή για το παιδί της. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να αιτηθεί την συμμετοχή του παιδιού της, στον αντίστοιχο οργανισμό (φορεις ΕΦΚΑ – ΟΑΕΔ κλπ) που είναι δικαιούχος, στις αντίστοιχες ημερομηνίες που ορίζονται και να εγκριθεί από τον αντίστοιχο φορέα.

   Συνεπώς, είναι διαφορετική ενέργεια η αίτηση σε κάποιον οργανισμό/φορέα για την εξασφάλιση δωρεάν φιλοξενίας σε κατασκήνωση και διαφορετική ενέργεια η προ κράτηση θέσης σε μια ιδιωτική επιχείρηση/κατασκήνωση. 🙂


Olympia Camp