ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ 2022!! ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!!
ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 2022

Οι προ κρατήσεις θέσεων γίνονται αποκλειστικά τηλεφωνικά στο 210 33 17 727 & 697 680 2847.


Για μια ακόμα χρονιά, αξιοποιούμε την ευκαιρία για ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ και δίνουμε την δυνατότητα στο παιδί μας να ζήσει τις μοναδικές αναμνήσεις που προσφέρει η κατασκηνωτική ζωή!

Και το 2022…

Π Α Μ Ε   Κ Α Τ Α Σ Κ Η Ν Ω Σ Η ! ! !

 

Σημείωση : Ο σύνδεσμος που θα γίνονται οι προ κρατήσεις θα αναρτηθεί αύριο στην παρούσα σελίδα ενώ σε όλους τους γονείς που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους την προηγούμενη χρονιά θα σταλεί προσωπική – ξεχωριστή ενημέρωση.


   ΠΡΟΣΟΧΗ : Η προ κράτηση θέσης στην κατασκήνωση μας, ουδεμία σχέση έχει με τις αιτήσεις και τις λοιπές διαδικασίες εξασφάλισης δωρεάν κατασκηνωτικής παροχής, στα ασφαλιστικά ταμεία και τους οργανισμούς (φορεις ΕΦΚΑ – ΟΑΕΔ κλπ)

 

  • Παράδειγμα 1 : Η «κυρία Μαρία» έκανε αίτηση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ για το πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ 2020. Αυτό δεν σημαίνει πως έχει εξασφαλίσει και θέση για το παιδί της σε οποιαδήποτε κατασκήνωση, σε οποιοδήποτε διάστημα επιθυμεί!!

 

  • Παράδειγμα 2 : Η «κυρία Μαρία» έκανε προ κράτηση θέσης σε οποιαδήποτε κατασκήνωση στο διάστημα που επιθυμεί. Αυτό δεν σημαίνει πως έχει εξασφαλίσει ΔΩΡΕΑΝ κατασκηνωτική παροχή για το παιδί της. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να αιτηθεί την συμμετοχή του παιδιού της, στον αντίστοιχο οργανισμό (φορεις ΕΦΚΑ – ΟΑΕΔ κλπ) που είναι δικαιούχος, στις αντίστοιχες ημερομηνίες που ορίζονται.

 

   Συνεπώς, είναι διαφορετική ενέργεια η αίτηση σε κάποιον οργανισμό/φορέα για την εξασφάλιση δωρεάν φιλοξενίας σε κατασκήνωση και διαφορετική ενέργεια η προ κράτηση θέσης σε μια ιδιωτική επιχείρηση/κατασκήνωση. 🙂