ΑΙΤΗΣΕΙΣ e - ΕΦΚΑ ΑΠΟ 02/06 ΕΩΣ 07/06!!
ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 2023

Οι προ κρατήσεις θέσεων ξεκίνησαν σήμερα 03/04/2023 και γίνονται με τους εξής τρόπους :


  • Για τους παλαιούς κατασκηνωτές με email στο support@olympiacamp.gr που θα αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του παιδιού και η περίοδος που επιθυμείτε
    Παράδειγμα μηνύματος : Δημήτρης Δημητρίου – 2η Περίοδος
    Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η αποστολή email, η προ κράτηση μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά στο 210 33 17 727.

 

  • Για τους νέους κατασκηνωτές οι προ κρατήσεις γίνονται συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα με πλήρη στοιχεία εδώ.

Για μια ακόμα χρονιά, αξιοποιούμε την ευκαιρία για ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ και δίνουμε την δυνατότητα στο παιδί μας να ζήσει τις μοναδικές αναμνήσεις που προσφέρει η κατασκηνωτική ζωή!

Οι προ κρατήσεις συνεχίζονται αποκλειστικά τηλεφωνικά για τις διαθέσιμες θέσεις ανά περίοδο στα τηλέφωνα :

210 33 17 727 – 697 680 2847.

Και το 2023…

Π Α Μ Ε   Κ Α Τ Α Σ Κ Η Ν Ω Σ Η ! ! !

    ΠΡΟΣΟΧΗ : Η προ κράτηση θέσης στην κατασκήνωση μας, ουδεμία σχέση έχει με τις αιτήσεις και τις λοιπές διαδικασίες εξασφάλισης δωρεάν κατασκηνωτικής παροχής, στα ασφαλιστικά ταμεία και τους οργανισμούς (φορεις ΕΦΚΑ – ΟΑΕΔ κλπ)

 

  • Παράδειγμα 1 : Η «κυρία Μαρία» έκανε αίτηση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ για το πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ 2020. Αυτό δεν σημαίνει πως έχει εξασφαλίσει και θέση για το παιδί της σε οποιαδήποτε κατασκήνωση, σε οποιοδήποτε διάστημα επιθυμεί!!

 

  • Παράδειγμα 2 : Η «κυρία Μαρία» έκανε προ κράτηση θέσης σε οποιαδήποτε κατασκήνωση στο διάστημα που επιθυμεί. Αυτό δεν σημαίνει πως έχει εξασφαλίσει ΔΩΡΕΑΝ κατασκηνωτική παροχή για το παιδί της. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να αιτηθεί την συμμετοχή του παιδιού της, στον αντίστοιχο οργανισμό (φορεις ΕΦΚΑ – ΟΑΕΔ κλπ) που είναι δικαιούχος, στις αντίστοιχες ημερομηνίες που ορίζονται.

 

   Συνεπώς, είναι διαφορετική ενέργεια η αίτηση σε κάποιον οργανισμό/φορέα για την εξασφάλιση δωρεάν φιλοξενίας σε κατασκήνωση και διαφορετική ενέργεια η προ κράτηση θέσης σε μια ιδιωτική επιχείρηση/κατασκήνωση. 🙂