ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ 3ης ΠΕΡΙΟΔΟΥ!!

Από την στιγμή που θα ειδοποιηθείτε πως γίνατε μέλη την ομάδας μας #OlympiαCampTeam, κάθε εργαζόμενος της κατασκήνωσης μας ασφαλίζεται.

Για να πραγματοποιηθεί η ασφάλιση του απαιτείται η αποστολή συγκεκριμένων στοιχείων. 


ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :

Για να γίνει η πρόσληψη θα πρέπει να έχετε εκδώσει ΑΦΜ από την οικία ΔΟΥ και αριθμό Μητρώου ΕΦΚΑ. Εάν δεν έχετε κάτι από τα δύο ή και τα δύο, διαβάστε τι απαιτείτε για την έκδοση τους :

 • Έκδοση ΑΦΜ :
  Πηγαίνετε στην οικία ΔΟΥ με την αστυνομική σας ταυτότητα και ένα αντίγραφο αυτής (ΠΡΟΣΟΧΗ – Μπορεί να χρειάζεται ραντεβού με βάση τα μέτρα που λειτουργούν οι δημόσιες υπηρεσίες)

 

 • Έκδοση Αριθμού Μητρώου ΕΦΚΑ (τέως Αριθμού Μητρώου Ασφαλισμένου – ΑΜΑ) : Πηγαίνετε στο αρμόδιο υποκατάστημα του ΙΚΑ με τα εξής δικαιολογητικά :
  • Με την αστυνομική σας ταυτότητα και αντίγραφο αυτής
  • Φωτοτυπία Εκκαθαριστικού Σημειώματος (οικογενειακό αν δεν υπάρχει ατομικό)
  • Τον ΑΜΚΑ σας (δεν χρειάζεται επίσημο έντυπο)

ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ :

Η πληρωμή του εργαζομένου γίνεται υποχρεωτικά σε τραπεζικό λογαριασμό που περιέχεται το όνομα αυτού (δεν είναι απαραίτητο να είναι το μόνο όνομα).

Σε περίπτωση που δεν έχετε τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα σας, με την αποχώρηση σας από την κατασκήνωση θα παραλάβετε βεβαίωση για την δημιουργία νέου τραπεζικού λογαριασμού σε οποιαδήποτε τράπεζα επιθυμείτε.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ :

Για την ασφάλιση σας θα χρειαστεί να μας στείλετε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση support@olympiacamp.gr τα παρακάτω δικαιολογητικά με θέμα : Χη ΠΕΡΙΟΔΟΣ (όπου Χ ο αριθμός της κατασκηνωτικής περιόδου) – ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ.
(ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ : 1η ΠΕΡΙΟΔΟΣ – ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ)

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να αποστείλετε είναι τα εξής :

 

 • Πρόσφατη (όχι παλαιότερη του Μαρτίου 2021) Ιατρική Βεβαίωση από οποιοδήποτε ιατρό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ η οποία θα αναφέρει μέσα σε όλα θα αναφέρει πως είστε κλινικά υγιής (η συγκεκριμένη βεβαίωση δεν έχει καμία σχέση με την νόσο COVID – 19).

 

 • Υπογεγραμμένη την Υπεύθυνη Δήλωση Αποδοχής του Κώδικα Δεοντολογίας της κατασκήνωσης που θα βρείτε εδώ

 

Όλα τα έγγραφα πρέπει να είναι σε μορφή PDF. Στην περίπτωση που δεν έχετε scanner, υπάρχει πλήθος δωρεάν εφαρμογών για όλα τα κινητά που σκανάρετε έγγραφα μέσω κινητού.


Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά επικοινωνήστε μαζί μας.