ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2021 ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!!

Γιατί την Olympia Camp;


Γιατί την Olympia Camp;

Στη σκέψη κάθε γονιού είναι σίγουρα το γιατί να επιλέξει την οποιαδήποτε παιδική κατασκήνωση που θα φιλοξενίσει το παιδί του για 15 ή 22 ημέρες. Βασισμένοι ακριβώς σε αυτή την σκέψη έχουμε δημιουργήσει μια πρότυπη παιδική κατασκήνωση μόλις 300 θέσεων.

Πλήρως ενημερωμένοι με τους σύγχρονους κανόνες ασφαλείας και με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, καθόλη την διάρκεια της ημέρας υπάρχει η συνεχής παρακολούθηση όλων των παιδιών και η επίβλεψη όλων των ομαδαρχών,στελεχών και προσωπικού, απο τον αρχηγό και την διεύθυνση της κατασκήνωσης. Βρισκόμενοι σε μια μικρή – και οχι αχανή και συνεπώς ανεξέλεγκτη έκταση, φροντίζουμε να υπάρχει άνθρωπος της κατασκήνωσης σε κάθε κομμάτι της, μη αφήνοντας περιθώρια απροσδόκιτης συμπεριφοράς ή καθυστέρησης οποιασδήποτε ενέργειας.

Επιπρόσθετα, ο αριθμός των παιδιών σε σχέση με τις αθλητικές εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης μας (6 γήπεδα – πισίνα – Γήπεδα πινγκ-πονγκ, χώρος τοξοβολίας,), σε συνδυασμό με όλοκληρο το πρόγραμμα δραστηριοτήτων (Μουσική, καλλιτεχνικά, επιτραπέζια, θεατρικό παιχνίδι και δρόμενα, παιχνίδια με ψυχαγωγό), γεμίζει το πρόγραμμα ολων των παιδιών και δεν δημιουργεί «παρέες αναμονής», για ένα παιχνίδι.

Όλοι οι παραπάνω λόγοι, είναι αυτοί που κάνουν τους γονείς που έχουν εμπιστευτεί την κατασκήνωση μας στο παρελθόν, να ανανεώνουν την εμπιστοσύνη τους και για επόμενα χρόνια, καθώς και νέο κόσμο που γνωρίζει για την δουλειά που πραγματοποιείται στο OLYMPIA CAMP, να μας εμπιστευέται για πρώτη φορά τους μικρούς μας φίλους.