ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ e - ΕΦΚΑ ΑΠΟ 20/05 ΕΩΣ 30/05!!

Γιατί την Olympia Camp;


Γιατί την Olympia Camp;

Στη σκέψη κάθε γονιού είναι σίγουρα το γιατί να επιλέξει την οποιαδήποτε παιδική κατασκήνωση που θα φιλοξενήσει το παιδί του για 15 ημέρες. Βασισμένοι ακριβώς σε αυτή την σκέψη έχουμε δημιουργήσει μια πρότυπη παιδική κατασκήνωση μόλις 360 θέσεων.

Πλήρως ενημερωμένοι με τους σύγχρονους κανόνες ασφαλείας και με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, καθ όλη την διάρκεια της ημέρας υπάρχει η συνεχής παρακολούθηση όλων των παιδιών και η επίβλεψη όλων των ομαδαρχών,στελεχών και προσωπικού, από τον αρχηγό και την διεύθυνση της κατασκήνωσης. Βρισκόμενοι σε μια μικρή – και όχι αχανή – και συνεπώς ανεξέλεγκτη έκταση, φροντίζουμε να υπάρχει άνθρωπος της κατασκήνωσης σε κάθε κομμάτι της, μη αφήνοντας περιθώρια απροσδόκητης συμπεριφοράς ή καθυστέρησης οποιασδήποτε ενέργειας.

Επιπρόσθετα, ο αριθμός των παιδιών σε σχέση με τις αθλητικές εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης μας (6 γήπεδα – πισίνα – Γήπεδα πινγκ-πονγκ, χώρος τοξοβολίας,), σε συνδυασμό με ολόκληρο το πρόγραμμα δραστηριοτήτων (Μουσική, καλλιτεχνικά, επιτραπέζια, θεατρικό παιχνίδι και δρώμενα, παιχνίδια με ψυχαγωγό), γεμίζει το πρόγραμμα όλων των παιδιών και δεν δημιουργεί «παρέες αναμονής», για ένα παιχνίδι.

Όλοι οι παραπάνω λόγοι, είναι αυτοί που κάνουν τους γονείς που έχουν εμπιστευτεί την κατασκήνωση μας στο παρελθόν, να ανανεώνουν την εμπιστοσύνη τους και για επόμενα χρόνια, καθώς και νέο κόσμο που γνωρίζει για την δουλειά που πραγματοποιείται στην κατασκήνωση μας, να μας εμπιστεύεται για πρώτη φορά τους μικρούς μας φίλους.

Άρα, με αίσθημα ευθύνης, σας απαντάμε ότι μπορούμε υπεύθυνα να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των παιδιών σας, την ψυχική τους ευημερία και να προσπαθήσουμε με το μέγιστο των δυνατοτήτων μας να τους προσφέρουμε αξέχαστες κατασκηνωτικές στιγμές που θα νοσταλγούν τους υπόλοιπους 11 μήνες τους έτους.

Η διεύθυνση της κατασκήνωσης

 


Διαβάστε επίσης :

Γιατί ένα παιδί να πάει κατασκήνωση;

Οργανωτική λειτουργία κατασκήνωσης

Προτάσεις προς τους γονείς μιλώντας για την κατασκήνωση


Olympia Camp