ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΔΥΠΑ!!    ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΚΑ!!

Η παρούσα σελίδα απευθύνεται στα παιδιά και τους γονείς, που πρόκειται να έρθουν είτε ως κατασκηνωτές είτε ως γονείς αυτών στην κατασκήνωση μας την θερινή περίοδο του 2024.

Σκοπός της παρούσας, είναι η ενημέρωση των γονέων και των παιδιών για μια σειρά από σημαντικά θέματα όπως :

 • ΏΡΑ ΑΦΙΞΗΣ : Οι αφίξεις στην κατασκήνωση πραγματοποιούνται κατά την ημέρα έναρξης της κάθε περιόδου από τις 10.00΄ έως τη 13.00΄ και από τις 17.30΄ έως τις 20.00΄.

  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΦΟΔΙΑ : Ένας κατασκηνωτής πρέπει να έχει μαζί του μια σειρά από πράγματα. Ενδεικτικά αυτών, μπορείτε να βρείτε εδώ. Σημαντικό ωστόσο, είναι να αναφέρουμε πως ένα παιδί δεν πρέπει να έχει στην βαλίτσα του ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΔΟΣ φαρμάκου ή αντικείμενα τα οποία μπορεί να αποδειχθούν επικίνδυνα (αιχμηρά) ή βλαβερά (πχ ανεξίτηλος μαρκαδόρος).

 • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΩΣ ΕΞΗΣ : *
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) ως άνεργοι ή εργαζόμενοι : Φωτοτυπία ταυτότητας δικαιούχου γονέα που θα αναγράφει επάνω σε αυτήν τον ΑΜΚΑ και τον ΑΦΜ του, δικαιολογητικό ταυτοπροσωπίας του παιδιού (αν υπάρχει)
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΟΜΕΩΝ ΤΟΥ e – ΕΦΚΑ : Κάρτα κατασκηνωτή η οποία εκδίδεται από την πλατφόρμα που κάνατε την αίτηση σας
  • Άλλο ταμείο ή οργανισμός : Κάρτα κατασκηνωτή ή οποιοδήποτε άλλο έντυπο έχει δοθεί από τον φορέα σας για την κατασκήνωση

 • ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΗ : * Κάθε κατασκηνωτής που εισέρχεται στην κατασκήνωση, θα πρέπει να παραδοθεί για αυτόν ένα ιατρικό δελτίο στον ιατρό της κατασκήνωσης. Οι γονείς που θα φέρουν τα παιδιά τους στην κατασκήνωση με δική τους ευθύνη (ΙΧ), θα το λάβουν και θα το υπογράψουν δια ζώσης ενώ εκείνοι που θα παραδώσουν τα παιδιά σε λεωφορείο της κατασκήνωσης θα πρέπει να παραδώσουν το έντυπο εκτυπωμένο και υπογεγραμμένο στον συνοδό του λεωφορείου.
  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΗ

 • ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ : * Η κατασκήνωση είναι μια μικρή πόλη! Για να λειτουργήσει καλά και πάντα με ασφάλεια, υπάρχουν ορισμένοι ΚΑΝΟΝΕΣ. Αυτούς πρέπει να τους ακολουθούμε και να τους τηρούμε. Σε διαφορετική περίπτωση, η κατασκήνωση διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την απομάκρυνση του παιδιού από τον χώρο της κατασκήνωσης με γνώμονα την ασφάλεια αυτού αλλά και των άλλων παιδιών.
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ.

 • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ : * Κάθε γονιός κατά την παράδοση του παιδιού του στην κατασκήνωση, θα λάβει ένα έντυπο με το οποίο αποδέχεται την πολιτική της κατασκήνωσης. Οι γονείς που θα φέρουν τα παιδιά τους στην κατασκήνωση με δική τους ευθύνη (ΙΧ), θα το λάβουν και θα το υπογράψουν δια ζώσης ενώ εκείνοι που θα παραδώσουν τα παιδιά σε λεωφορείο της κατασκήνωσης θα πρέπει να παραδώσουν το έντυπο εκτυπωμένο και υπογεγραμμένο στον συνοδό του λεωφορείου.
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ.

 

* Οι γονείς οι οποίοι δεν θα παραδώσουν τα παιδιά στην κατασκήνωση αλλά σε λεωφορείο της και δεν πρόλαβαν ή ξέχασαν τα δικαιολογητικά που ζητούνται, μπορούν να τα αποστείλουν και μετά την άφιξη του παιδιού τους (εντός 2 ημερών) στην διεύθυνση : support@olympiacamp.gr


Να θυμάστε :

Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για να δώσουμε στα παιδιά σας 15 ημέρες που θα νοσταλγούν τις υπόλοιπες 350 ημέρες του έτους και πάντα με γνώμονα την αναψυχή και την ασφάλεια τους!

Αναφέρετε μας κάτι το οποίο δεν θα σας αρέσει, επικοινωνήστε μαζί μας οτιδήποτε και αν θέλετε αλλά ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ την προσπάθεια μας και το ότι διαχειριζόμαστε την ίδια χρονική περίοδο εκατοντάδες παιδιά και το δικό σας είναι ένα από αυτά.

Αυτό είναι και το μεγαλύτερο εφόδιο που δίνει η κατασκηνωτική ζωή. Η μάθηση του  να λειτουργούμε σε μια ΟΜΑΔΑ και όχι ΑΤΟΜΙΚΑ.


Olympia Camp