ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ!!    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΑ & ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ!!

Μετακινήσεις – Επισκεπτήρια – Επικοινωνία ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ:

Η μετακίνηση των παιδιών από και προς την κατασκήνωση, από την Αττική, την Αχαία, την κεντρική Πελοπόννησο, καθώς και άλλα σημεία (κατόπιν έγκαιρης συνεννόησης) γίνεται με λεωφορείο και τη φροντίδα της κατασκήνωσης, αφού έχει δηλωθεί τηλεφωνικά το ενδιαφέρον από τους γονείς.


ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ:

Δεδομένης της επαναφοράς του επισκεπτηρίου μετά την άρση των μέτρων κατά της πανδημίας ενημερώνουμε τους γονείς που επιθυμούν να επισκεφθούν τα παιδιά τους για τα κάτωθι :

  • Το επισκεπτήριο* διεξάγεται μόνο κατά την δεύτερη Κυριακή μετά την άφιξη του παιδιού στην κατασκήνωση και από 10.00΄ έως 13.00΄ το πρωί & 17.30΄ έως 20.00΄ το απόγευμα.
    Κατά τις παραπάνω ώρες επιτρέπεται η παρουσία των γονέων σε όλους τους χώρους της κατασκήνωσης
  • Για περιπτώσεις που οι γονείς έρχονται από μακρινότερες περιοχές (πχ Αττική), δύναται επισκεπτήριο να γίνει και την ημέρα του Σαββάτου στον χώρο του κυλικείου της κατασκήνωσης

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΕΣ:

Η τηλεφωνική επικοινωνία με τους κατασκηνωτές, προκειμένου να μην αποσπώνται από το κατασκηνωτικό πρόγραμμα, πρέπει να γίνεται 12.30΄ – 13.30΄ & 19.30΄ – 20.30΄.


* Κατά την ημέρα επισκεπτηρίου λειτουργεί η πισίνα της κατασκήνωσης καθώς και ορισμένες δραστηριότητες για τα παιδιά τα οποία δεν θα υπάρχει επισκεπτήριο.