ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙ COVID - 19!!    ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ 2020!!    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ!!

ΠΕΡΙΟΔΟΙ 2020Τα κατασκηνωτικά προγράμματα για την φετινή κατασκηνωτική χρονιά, με σημαντική αλλαγή στα προγράμματα των παιδιών των ασφαλισμένων όλων των τομέων του Ε.Φ.Κ.Α.*, διαμορφώνονται ως εξής :


15νθήμερα προγράμματα προσφέρονται για :

  • Παιδιά ασφαλισμένων στους τομείς  του Ε.Φ.Κ.Α. * : τ.ΙΚΑ – ΕΤΑΜ (υπάλληλοι στο ΙΚΑ), τ.ΤΥΔΚΥ, τ.ΤΑΞΥ, τ.ΤΑΠΙΤ, τ.ΕΤΑΑ – ΤΣΜΕΔΕ, τ.ΤΑΣ, τ.ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, τ.ΟΑΕΕ (ασφαλισμένοι – ελεύθεροι επαγγελματίες), τ.ΤΥΔΕ, τ.ΟΓΑ (υπάλληλοι στον ΟΓΑ), τ.ΕΤΑΑ – ΤΣΑΥ, τ.ΤΑΥΤΕΚΩ (ΤΑΑΠΤΓΑΕ, ΤΑΠ – ΟΤΕ, ΚΑΠ – ΔΕΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ), τ.ΕΤΑΑ – ΤΥΔΠ, τ.ΕΤΑΑ – ΤΑΝ, τ.ΕΤΑΑ ΤΥΔΘ, τ.ΟΑΕΕ – ΤΑΝΤΠ, τ.ΤΠΔΕ. Επίσης, από την φετινή χρονιά στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του ΕΦΚΑ ανήκουν και οι ασφαλισμένοι του τ. ΕΤΕΑΕΠ.
  • Ασφαλισμένους στο ΙΚΑ & ανέργους μέσω του προγράμματος του ΟΑΕΔ (εφόσον εγκριθεί ως «ΠΑΡΟΧΟΣ» του προγράμματος η κατασκήνωση μας, όπως και τα προηγούμενα έτη)
  • Για εργαζόμενους στην αποκεντρωμένη διοίκηση (περιφέρειες – νομαρχίες)
  • Για ασφαλισμένους στον ΟΠΕΚΑ/ΟΓΑ
  • Για ιδιώτες

*Με απόφαση της διοίκησης του ΕΦΚΑ, τα παιδιά των ασφαλισμένων των προ αναφερθέντων ταμείων με ένδειξη διαμένουν δωρεάν στις κατασκήνωσεις για 15 και ΟΧΙ 22 ημέρες όπως πρότεινως.

Οι περίοδοι 15 ημερών διαμορφώνονται ως εξής :


ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΞΗ ΘΕΣΕΙΣ
1ο 15ήμερο 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ
2ο 15ήμερο
17 ΙΟΥΛΙΟΥ
31 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ
3ο 15ήμερο
31 ΙΟΥΛΙΟΥ

14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ

4ο 15ήμερο

14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ


Οι Περίοδοι για ασφαλιστικά ταμεία τα οποία καλύπτουν ακόμα κατασκηνωτική παροχή διάρκειας 22 ημερών, οι περίοδοι διαμορφώνονται ως εξής :


ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΞΗ ΘΕΣΕΙΣ
Α΄ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ
25 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ
Β΄ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ
16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ

 Σημείωση : Οι περίοδοι είναι ένας πρώτος σχεδιασμός, ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή της εισήγησης του ΕΟΔΥ για τις κατασκηνώσεις. Τυχών μεταβολή των περιόδων μπορεί να είναι πριν ή μετά τις ανωτέρω ημερομηνίες κατά 5 ημέρες.
 

Δύναται να δοθούν 7ήμερα προγράμματα προς ιδιώτες, σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τα γραφεία μας στο 210 331 7727.