ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ e - ΕΦΚΑ ΑΠΟ 20/05 ΕΩΣ 30/05!!

Η φιλοσοφία μας


Η φιλοσοφία μας

Αγαπητοί φίλοι & φίλες,

Με αγάπη και μεράκι εδώ και 25 χρόνια προσπαθούμε να δώσουμε χρώμα χαράς στα καλοκαίρια των παιδιών σας! Η χώρα, η οποία εδώ και 15 περίπου χρόνια έχει ζήσει μεγάλες δυσκολίες, με οικονομική αλλά και μετέπειτα υγειονομική κρίση, δυστυχώς καθημερινά λαμβάνει το μήνυμα πως πρέπει να δουλέψουμε για την παιδεία των παιδιών μας.

Οι αλλεπάλληλες ειδήσεις για περιστατικά βίας μεταξύ εφήβων αλλά και οικογενειακής βίας, καθιστούν την ανάγκη να εργαστούμε με σύνεση, μεθοδικότητα και απόλυτα στοχευμένα προκειμένου να παρέχουμε στα παιδιά υγιείς διεξόδους ψυχαγωγίας, σωματικής και ψυχικής ανάτασης.

Η παιδική κατασκήνωση «Olympia Camp», με γνώμονα το τρίπτυχο «παιδεία – ασφάλεια – σεβασμός στις διαχρονικές αξίες», αποτελεί ένα ιδανικό χώρο για την θερινή αναψυχή των νέων ανθρώπων από 6 – 16 ετών.

Κοντά στην παράδοση και την ιστορία, πάνω από την μυθική κοιλάδα του Αλφειού Ποταμού στην Αρχαία Ολυμπία, δημιουργήσαμε μια υποδειγματική κατασκήνωση, πρωτοποριακά σύγχρονη, «εκπαιδευτικά» αξεπέραστη, ψυχαγωγικά μοναδική, περιβαλλοντικά απαράμιλλη. Οι άριστες κλιματολογικές συνθήκες και οι άρτιες εγκαταστάσεις δίνουν την ευκαιρία στους μικρούς κατασκηνωτές μας, να ζήσουν την μαγική εμπειρία που προσφέρει ο κατασκηνωτικός θεσμός και τις μοναδικές στιγμές που αυτός γεμίζει τις παιδικές αναμνήσεις των παιδιών.

Με επίγνωση και υπευθυνότητα.Olympia Camp