Το μενού των παιδιών βασίζεται κύρια σε τοπικά αγνά και φρέσκα παραδοσιακά προϊόντα.
Το καθημερινό διαιτολόγιο περιλαμβάνει:
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ |
ΒΡΑΔΙΝΟ |
|
Δευτέρα | Φασολάκια, τυρόπιτα, φρούτο | Μπιφτέκι με ρύζι, σαλάτα, φρούτο |
Τρίτη | Παστίτσιο, σαλάτα, φρούτο | Σουβλάκι, πίτα, πατάτες, φρούτο |
Τετάρτη | Φακές με φέτα, φρούτο | Κοτόπουλο λεμονάτο, μακαρόνια, σαλάτα, φρούτο |
Πέμπτη | Γιουβέτσι, σαλάτα, φρούτο | Πίτσα με πατάτες, σαλάτα, φρούτο |
Παρασκευή | Αρακάς, Φέτα, Φρούτο |
Κοτόπουλο ψητό, ρύζι, σαλάτα, φρούτο |
Σάββατο | Γεμιστά, φέτα, φρούτο |
Χάμπουργκερ, πατάτες, φρούτο |
Κυριακή | Μπριζόλα, πατάτες, σαλάτα, φρούτο | Μακαρόνια με σάλτσα, σαλάτα, φρούτο |
Πρωινό | Γάλα,τσάι, ψωμί, βούτυρο, μαρμελάδα & μέλι ή κρέμα σοκολάτας, δημητριακά |
|
Πρόγευμα |
Κουλουράκια ή ντόνατς ή μουστοκούλουρο ή κρέμα |
|
Απογευματινό |
Γλυκό ή ζελέ ή κρέμα ή κρουασάν ή κέικ |