ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΔΥΠΑ!!    ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΚΑ!!
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ

Η κατασκήνωση είναι ένας χώρος για μικρά παιδιά. ΄Η μήπως όχι;

Η κατασκήνωση λοιπόν, είναι ένας χώρος για παιδιά όλων των ηλικιών από 6 έως 106 ετών! 😊


ΠΑΜΕ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ! 😀


ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ :

Η κατασκήνωση δεδομένου πως δεν είναι ένας ξενοδοχειακός οργανισμός και λειτουργεί κατόπιν συγκεκριμένων προδιαγραφών, δύναται να οργανώσει πολυήμερα προγράμματα (με τουλάχιστον 2 διανυκτερεύσεις) για συλλόγους, σωματεία, εταιρείες και άλλου οργανισμούς.
Ο κατώτερος αριθμός ατόμων που μπορεί να φιλοξενηθεί στην κατασκήνωση μας είναι τα 60 άτομα και δύναται να φιλοξενήσουμε σύμφωνα με τις προδιαγραφές που αναφέρουμε παρακάτων έως 150 άτομα.


Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ :

Στο ορεινό χωρίο Φρίξα του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, σε μια μαγική τοποθεσία πάνω από την μυθική κοιλάδα του Αλφειού ποταμού βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της αθλητικής και ψυχαγωγικής κατασκήνωσης «OLYMPIA CAMP». Η κατασκήνωση βρίσκεται σε μια ιδιόκτητη έκταση περίπου 30 στρεμμάτων, διαθέτοντας πρότυπες αθλητικές και κτιριακές εγκαταστάσεις, συνδυάζοντας μια άνετη διαμονή στο βουνό με μία μοναδική εμπειρία αναψυχής.


ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ :

Η διαμονή στην κατασκήνωση θα γίνει σε πέτρινα ή ξύλινα κλιματιζόμενα σπιτάκια με ιδιωτικό μπάνιο. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν θέρμανση και ζεστό νερό. Σε κάθε οίκημα , αναλόγως των αναγκών της εκδρομής, δύναται να μένουν από από 4 έως 8 άτομα. Η καθαριότητα του χώρου υγιεινής γίνεται από την υπηρεσία καθαριότητας της κατασκήνωσης.

κατασκηνωση εγκαταστασεις δωματια σπιτακια kataskinosi egkatastaseis camp premises rooms κρεββατια


ΠΑΡΟΧΕΣ –  ΧΩΡΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ :

Καθ΄ όλη την διάρκεια φιλοξενίας όλες οι εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης είναι στην διάθεση των διαμενόντων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απολαύσουν ελεύθερα εφόσον το επιθυμούν,πέραν των αθλητικών εγκαταστάσεων και άλλες δραστηριότητες όπως τοξοβολία, πιγνκ – πονγκ, επιτραπέζια παιχνίδια και ποδοσφαιράκια.


Επιπλέον, για τους πιο τολμηρούς, εφόσον υπάρχει ζήτηση μπορεί να οργανωθεί μια πρωινή πεζοπορία με εκπαιδευμένο οδηγό της κατασκήνωσης μας, προς τον Αλφειό ποταμό (~30΄ κατάβαση & 45΄ ανάβαση).


Τα γεύματα καθώς και ζεστά ροφήματα θα παρέχονται στην μεγάλη θερμαινόμενη σάλα – εστιατόριο της κατασκήνωσης. Το αναμμένο όλη την ημέρα τζάκι σε συνδυασμό με την μαγική θέα που παρέχει το συγκεκριμένο σημείο της κατασκήνωσης προσφέρει μια μοναδική αρμονία.


ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ :

Η εκδρομή σας περιέχει πλήρη διαμονή & διατροφή με τοπικά παραδοσιακά και άλλα προϊόντα ενώ στον χώρο της κατασκήνωσης λειτουργεί και κυλικείο – μπαρ με όλα τα απαραίτητα προϊόντα.


ΚΟΣΤΟΣ – ΟΡΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ :

  • Δημιουργούμε για εσάς ένα πολύ οικονομικό πακέτο κατά άτομο που περιλαμβάνει πλήρη διαμονή και διατροφή με όλα αυτά που παρουσιάστηκαν παραπάνω.
    Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να λάβετε την προσφορά μας για την εκδρομή σας για τις ημερομηνίες που ενδιαφέρεστε. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμμετοχή στην εκδρομή τουλάχιστον 60 ατόμων και η δυνατότητα φιλοξενίας μας είναι μέχρι 150 άτομα
  • Κάθε άτομο θα πρέπει να φέρει μαζί του τον αναγκαίο ιματισμό (προτείνεται ένα κατωσέντονο, μια μαξιλαροθήκη, υπνόσακος, 2 πετσέτες)
  • Σε περίπτωση που προκληθεί ζημιά, αυτή θα αποζημιωθεί από το άτομο το οποίο την προκάλεσε

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ :

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 33 17 727 – 697 680 2868 – 697 680 2847, καθώς επίσης και με ηλεκτρονική αλληλογραφία που θα αναφέρει τα στοιχεία του φορέα τους στην διέυθυνση support@olympiacamp.gr


Olympia Camp