ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΓΙΑ ΤΟ 2022 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ!!

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΟΑΕΔ


ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΟΑΕΔ

Το πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ από τον ΟΑΕΔ για το έτος 2022, δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί από τον οργανισμό. Παρακάτω, θα βρείτε τις προϋποθέσεις του προγράμματος για το έτος 2021.


Το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, «Δωρεάν Κατασκήνωση» θα φιλοξενήσει περίπου 70,000 παιδιά, σε παιδικές κατασκηνώσεις και το 2021.


ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ :

Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ.

Την  φετινή χρονιά, δεν προβάλλεται στον ατομικό σας λογαριασμό το αν έχει εγκριθεί ή όχι το παιδί σας. Για να δείτε αν έχει εξασφαλίσει ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ, ακολουθείτε την εξής διαδικασία :  

  • Κάνετε είσοδο στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ εδώ, πηγαίνετε εκεί που λέει αιτήσεις και αντιγράψτε τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης σας
  • Κατεβάζετε το αρχείο excel με τους δικαιούχους του προγράμματος εδώ
  • Επιλέξτε από την κορυφή του αρχείου την στήλη Α, πατήστε μαζί τα πλήκτρα CTRL + F και κάντε επικόλληση τον αριθμό πρωτοκόλλου που αντιγράψατε
  • Σαν αποτέλεσμα θα σας βγάλει μόνο ένα, την δική σας αίτηση, εφόσον ο ΑΠ είναι μοναδικός, αυτό σημαίνει πως έχει εγκριθεί το/τα παιδί/α σας. Στην περίπτωση που δεν βγαίνετε ως αποτέλεσμα με τον ΑΠ σας, καλέστε μας να δούμε μήπως δεν έχετε εγκριθεί

Διαβάστε Αναλυτικότερα τις προυποθέσεις:

Το πρόγραμμα παρέχει την δυνατότητα σε παιδιά από 6 – 16 ετών, ειδικότερα γεννημένα από 01-01-2005 έως 14-06-2015, να διαμείνουν για 15 συνεχής ημέρες εντελώς δωρεάν σε παιδικές κατασκηνώσεις. Ως «Δικαιούχοι» του προγράμματος ορίζονται οι έχοντες τέκνα, που δεν επιδοτούνται για συναφή παροχή από οποιονδήποτε άλλο φορέα.

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι εργαζόμενοι/ες ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ και άνεργοι/ες με πραγματικό οικογενειακό εισόδημα φορολογικού έτους 2019 μέχρι 28.000,00 €, οι οποίοι/ες το έτος 2020:

  • είχαν τουλάχιστον 50 ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ ΕΤΑΜ) ή
  • έλαβαν από τον ΟΑΕΔ τουλάχιστον 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή
  • έλαβαν επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον 2 μηνών (50 ημερήσια επιδόματα) ή
  • συγκεντρώνουν τουλάχιστον 50 ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω (ημέρες εργασίας, ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας και επιδότησης ανεργίας)
  • καθώς και εγγεγραμμένοι άνεργοι με συνεχόμενη ανεργία 4 τουλάχιστον μηνών κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων.


Οι αιτήσεις θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά εδώ.


Διαβάστε ακόμα :

Τι είναι η κατασκήνωση;

Γιατί ένα παιδί να πάει κατασκήνωση;

Γιατί ένας γονέας να επιλέξει την «OLYMPIA CAMP»;