ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙ COVID - 19!!    ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ 2020!!    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ!!

ΝΕΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΣΦ. ΤΑΜΕΙΑ & ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ

Τελευταία ενημέρωση : 10 Ιουνίου 2020

Στο συγκεκριμένο άρθρο θα αναρτούμε ενημέρωση για τα νέα σχετικά με τα κατασκηνωτικά προγράμματα όλων των ασφαλιστικών ταμείων & οργανισμών που καλύπτουν ΔΩΡΕΑΝ κατασκηνωτική παροχή. Πιο συγκεκριμένα :


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΑΕΔ :

Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τους δικαιούχους του προγράμματος «ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ» από τον ΟΑΕΔ καθώς και η διάρκεια υποβολής ηλεκτρονικής ένστασης για όσους έχουν απορριφθεί.

Βρείτε όλες τις πληροφορίες που θέλετε εδω.


Τομείς Ε.Φ.Κ.Α. :

Βρισκόμαστε εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης του οργανισμού, σχετικά με το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του 2020. Και την φετινή χρονιά τα παιδιά των ασφαλισμένων των πρώην ΙΚΑ – ΕΤΑΜ (υπάλληλοι στο ΙΚΑ), ΤΥΔΚΥ, ΤΑΞΥ, ΤΑΠΙΤ, ΕΤΑΑ – ΤΣΜΕΔΕ, ΤΑΣ, ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, ΟΑΕΕ (ασφαλισμένοι – ελεύθεροι επαγγελματίες), ΤΥΔΕ, ΟΓΑ (υπάλληλοι στον ΟΓΑ), ΕΤΑΑ – ΤΣΑΥ, ΤΑΥΤΕΚΩ (ΤΑΑΠΤΓΑΕ, ΤΑΠ – ΟΤΕ, ΚΑΠ – ΔΕΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ), ΕΤΑΑ – ΤΥΔΠ, ΕΤΑΑ – ΤΑΝ, ΕΤΑΑ ΤΥΔΘ, ΟΑΕΕ – ΤΑΝΤΠ, ΤΠΔΕ θα έχουν την δυνατότητα φιλοξενίας σε όλες τις συμβαλλόμενες κατασκηνώσεις (τα ταμεία αυτά είναι βάση της προηγούμενης χρονιάς) με σημαντική αλλαγή στο διάστημα των ημερών, όπου γίνονται από 22, 15 ημέρες. Επίσης, από την φετινή χρονιά στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του ΕΦΚΑ ανήκουν και οι ασφαλισμένοι του τ. ΕΤΕΑΕΠ.


Ο.Π.Ε.Κ.Α. (Αγρότες) :

Ο οργανισμός ανακοίνωσε το κατασκηνωτικό πρόγραμμα για το 2020.

Βρείτε όλες τις πληροφορίες που θέλετε εδω.


ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ – ΦΟΡΕΙΣ :

Για οποιοδήποτε άλλο φορέα – οργανισμό (πχ ΕΥΔΑΠ – ΔΕΗ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ) ενδιαφέρεστε μπορείτε να ενημερώνεστε από τις ανακοινώσεις μας, εδώ.
Όσοι οργανισμοί – φορείς, δεν έχουν αναρτηθεί στον παραπάνω σύνδεσμο, σημαίνει πως δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση.


 

ΠΡΟΣΟΧΗ : Όλα τα παραπάνω είναι ανεξάρτητα από την εισήγηση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) σχετικά με την λειτουργία και τα μέτρα προστασίας των παιδικών κατασκηνώσεων, στα πλαίσια αντιμετώπισης της νόσου COVID – 19.
Παρακολουθούμε το θέμα και αναμένουμε την εισήγηση του οργανισμού και τις αποφάσεις των αρμόδιων αρχών.